Previous
Next

Quick Knot®

HES-Tec Innovative Equine Products komt op de markt met een doordachte en GEPATENTEERDE hulpclip: Quick Knot ® .

Deze clip kent vele voordelen voor mens en paard:

 • Tijdwinst: het knotten ging nog nooit zo snel en gemakkelijk
 • Geschikt voor jong en oud, zowel ervaren als onervaren liefhebbers
 • Professioneel resultaat 
 • Geschikt voor alle takken van de paardensport
 • Voordeel op personeelskosten voor de commerciële stallen

Quick Knot® was WINNAAR Horses Product of the Year AWARD in 2017. Ons product werd geprezen vanwege het hoge innovatieve karakter, zijn eenvoud en doelgerichtheid. Dit werd daarom dan ook groots opgepikt, gezien de verkopen in 26 landen wereldwijd. Het is te verkrijgen via de betere ruitersportzaken. Al onze verkooppunten vindt u onderaan deze pagina. 

* Uiteraard worden al onze bestellingen verstuurd met track and trace code ) 

Quick Lunge®

Eind 2018 heeft HES-Tec Innovative Equine Products een nieuw product ontwikkeld vanuit de praktijk dat longeren een stuk eenvoudiger maakt; de Quick Lunge ®.

Dit geavanceerde- en gebruiksvriendelijke longeersysteem is geschikt voor het professioneel trainen van zowel onbeleerde paarden en pony’s als doorgetrainde paarden / pony’s. 

 • Eenvoudig en snel instellen van de hals- en hoofdhouding; door de bijzetkoorden aan de singel op iedere gewenste hoogte vast te zetten;
 • Makkelijk instellen van de juiste aanspannning c.q. halslengte: verschuif enkel het metalen verstelstuk en zet deze vast op het koord voor de gewenste lengte/aanspanning.

Beschikbaar in
–   Twee maten: paard & pony;
–   Twee varianten: koord en elastisch koord

( *Uiteraard worden al onze bestellingen verstuurd met track and trace code ) 

Quick Knot Probox®

De Quick Knot Probox® is een complete must-have box voor iedere professionele stal of organisatie. Ideaal om het tijdrovende klusje van het vlechten en knotten te versnellen. 

Of het nu gaat om wedstrijden, keuringen, presentaties of veilingen; met de goed gevulde Probox® heb je alles bij de hand. 

De Probox bevat 1.000 Quick Knot® manenclips in de kleuren zwart, bruin en wit (in M en XL-versie), een manenkam en elastiekjes in bijpassende kleuren.

( *Uiteraard worden al onze bestellingen verstuurd met track and trace code ) 

Verkooppunten HES-Tec producten

   Over HES-Tec

   HES-Tec Innovative Equine Products ontwikkelt innovatieve producten voor de paardensport. In augustus 2017 hebben we Quick Knot® op de markt gebracht. Hèt product om snel en professioneel paarden in te vlechten. 

   Quick Knot® werd in hetzelfde jaar uitgeroepen tot WINAAR van Horses Product of the Year 2017. Ons product werd geprezen om het hoge innovatieve karakter, zijn eenvoud en om het einddoel eenvoudiger en sneller te bereiken. Inmiddels is het product bij velen ruitersportzaken verkrijgbaar, zowel in Nederland als in het buitenland. 

   HES-Tec Innovative Equine Products heeft als doel nieuwe innovatieve producten op de markt te brengen.
   In 2018 is de Quick Knot Probox ® gelanceerd. Deze is speciaal bedoeld voor grootverbuikers, professionele stallen en organisaties. 

   Daarnaast heeft HES-tec Innovative Equine Products eind 2018 het gevanceerde longeersysteem de Quick Lunge ® ontwikkeld en deze begin 2019 op de markt gebracht. Ook voor 2019 staan er diverse projecten gepland.  Op deze website vindt u alle producten die ontwikkeld zijn door HES-Tec. 

   Contact

   Telefoon | +316 22 59 99 67
   Email | info@hes-tec.com
   Adres | Bosscheweg 39A 5151 BA Drunen
   KVK | 68683804
   BTW | 8575.48.268