Veel gestelde vragen

Retour & verzendbeleid

Het retourneren van uw bestelling kan door middel van het retourformulier voor webshopbestellingen. Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen.

Terwijl wij ernaar streven om zo snel mogelijk te leveren proberen wij een gemiddelde tijd van 3-5 dagen te handhaven. Voor het versturen van het product (lees overhandigen aan de vervoerder) hanteren wij een 24-uur regel na ontvangst van de order. 

De garantietermijn voor het product is 12 maanden. Onze klanten moeten het product over een langere tijd kunnen bewaren en op een normale manier kunnen gebruiken. Ook als de garantietermijn verlopen is zijn onze producten probleemloos te gebruiken.

Productvragen over Quick Knot Deluxe

Ja de Quick Knot Deluxe is er in de standaard variant en de XL variant voor extra dikke manen. 

Ja, het is mogelijk de clip meerdere keren te gebruiken. Na verloop van tijd zal de stevigheid uit de clip gaan en is het verstandiger en makkelijker om een nieuwe Quick Knot te gebruiken. 

Ja zeker. Net als bij het traditioneel gebruik van naald en draad vergt dit ook enige oefening. Bij de juiste manier van gebruik blijft de knot gegarandeerd goed zitten en is het een zeer mooie en sterke knot.

Nee, naast deze site is het ook verkrijgbaar bij verschillende ruitersportzaken. Vraag er naar bij jouw eigen ruitersportzaak. Hebben ze het nog niet? Vertel ze dan over de Quick Knot.

Ja zeker is deze uitgebreid getest. Er zijn testen gedaan van grote tot kleine stallen, van professionele ruiters/amazones tot de beginnende particulier. Deze test is gedaan met bijna 1.300 vlechten bij vele verschillende paarden in alle hippische disciplines.

Ja zeker, uiteraard alleen onder toezicht van volwassenen. Het inbrengen van de Quick knot op de instructievideo is gedaan door een jonge amazone van 11 jaar.

De naam is bedacht door niemand minder dan de groom van Anky van Grunsven. Ook daar is onze Quick knot positief ontvangen!

Heeft u andere vragen, suggesties en/of opmerkingen? Laat het ons weten!