Verzendingsbeleid

  1. Terwijl wij ernaar streven om zo snel mogelijk te leveren proberen wij een gemiddelde tijd van 3-5 dagen te handhaven. Voor het versturen van het product (lees overhandigen aan de vervoerder) hanteren wij een 24-uur regel na ontvangst van de order. Wij verlenen echter geen garanties hierop en zullen voor een langere levertijd dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden.
  2. HES-Tec Innovative Equine Products verzendt naar elk fysiek adres in de wereld. De verzendkosten zullen per locatie verschillen en zullen bij het invoeren van de locatiegegevens berekend worden.
  3. Alle verzendtijden worden uitsluitend in werkdagen gerekend en komen overeen met die van PostNL, onze voorkeursvervoerder. HES-Tec houdt zich aan alle feestdagen die door onze voorkeursvervoerder worden geëerd en volgt een M-F werkweek.
  4. Elk item verzonden door HES-Tec is verzekerd tot de volledige aankoopprijs. Het is de verantwoordelijkheid van HES-Tec om een claim in te dienen bij de vervoerder. Let op dat dit alleen van toepassing is op de oorspronkelijke zending van HES-Tec naar de klant en niet voor latere zendingen voor retourzendingen of reparatie.
  5. De verzendingsprijzen van HES-Tec kunnen verschillen met die van andere vervoerders. HES-Tec garandeert dat de verzendingskosten nauwkeurig worden weergegeven voor elke aankoop op het ogenblik van de aankoop bij www.hes-tec.com.
  6. Voor meer informatie omtrent de levering van goederen voor zakelijke B2B-klanten kunt u het document algemene inkoopvoorwaarden HES-Tec B.V. lezen.